Kategoriat
Päivän teksti

Tulkaa, sillä kaikki on jo valmiina…

”Jeesus sanoo: ’Tulkaa, sillä kaikki on jo valmiina.’” (Luuk. 14:17)

”Jeesus sanoo: ’Tulkaa, sillä kaikki on jo valmiina.’” (Luuk. 14:17)
Syntiinlankeemus on korjattu, koko maailman synti ja minun syntini niin tyystin sovitettu, että Raamattu sanoo sen olevan “heitetty meren syvyyteen.” (Ks. Miika 7:19, tämä sulku on allekirjoittaneen lisäys.) Lain kirous on poistettu, kuolema on voitossa nielty, syyttäjä karkotettu, ihminen taas Jumalan kanssa sovitettu, paratiisi taas avattu, jotta me jälleen voimme luottavaisesti puhutella Jumalaa niin kuin lapset isäänsä ja viimein olla hänen kanssaan taivaassa iäisessä autuudessa.
Carl Olof Rosenius (1816–1868), ARMOA ARMOSTA, s. 52, koonnut Arvid Hyden, SLEY, 1966. Kieliasua on hiukan nykyaikaistettu.