Warning: Missing argument 1 for qtsndtps_create_tip_quote_block(), called in /home/concordi/public_html/second/wp-content/plugins/quotes-and-tips/quotes-and-tips.php on line 202 and defined in /home/concordi/public_html/second/wp-content/plugins/quotes-and-tips/quotes-and-tips.php on line 209

”Jos sanomme, ettei meillä ole syntiä, niin me eksytämme itsemme, ja totuus ei ole meissä.” (1. Joh. 1:8)

"En tunnusta meissä olevan mitään täydellisyyttä tässä elämässä. Tämä olisi suurin kaikista erehdyksistä. Kristus on ainoa täydellisyytemme, kaikki kristillinen täydellisyys on ainoastaan Jeesuksen veressä; se on meille siirretty (luettu), ei meissä oleva täydellisyys. Nicolaus Ludwig von Zinzendorf, (1700–1760), saksalainen kreivi sekä herrnhutilaisuuden perustaja että johtaja, joka joutui myöhemmin pakenemaan viranomaisia Yhdysvaltoihin. ARMOA ARMOSTA, s. 106–107, Sley, 1966."

Risti

Concordia ry on perustettu vuonna 1995.

Yhdistyksen toiminnan perustana on Pyhä Raamattu ja Luterilaiset Tunnustuskirjat.

Yhdistyksen tarkoituksena on vahvistaa luterilaisuuden tuntemusta ja siihen tunnustautumista. Toimintamuotoina on mm. julkaisu- ja opetustoiminta.

Yhdistyksen vuosikokous

Luther ”Niin päätämme siis, että ihminen vanhurskautetaan uskon kautta ilman lain tekoja.” Room. 3:28

”Sillä me emme voi mitään totuutta vastaan, vaan totuuden puolesta” 2.Kor.13:8

1. Kun Herramme ja Mestarimme Jeesus Kristus sanoo: tehkää parannus, hän tahtoo, että uskovaisen koko elämä on oleva parannusta.

62. Kirkon todellinen aarre on Jumalan kunnian ja armon kaikkein pyhin evankeliumi.

Arkistot