”Siinä ilmestyi meille Jumalan rakkaus, että Jumala lähetti ainokaisen Poikansa maailmaan, että me eläisimme hänen kauttansa.” (1. Joh. 4:9).

"Eihän sanoilla ”niin Jumala on maailmaa rakastanut” voida muuta tarkoittaa kuin syntien anteeksiantamuksen lahjoittamista maailmalle, joka on turmeltunut ja vajonnut synteihinsä, kauhistuksiinsa ja herjauksiinsa. Jos hän niin voi rakastaa maailmaa, joka on hänen vihollisensa ja häpäisijänsä, ja saattaa sille antaa niin paljon, kuinka hän sitten voisi olla vihoissaan sinulle, joka etsit ja pyydät armoa. Eikö hän tahtoisi antaa sinulle syntejäsi anteeksi. Martti Luther, ARMOA ARMOSTA, s. 75, Sley, 1966. "

Risti

Concordia ry on perustettu vuonna 1995.

Yhdistyksen toiminnan perustana on Pyhä Raamattu ja Luterilaiset Tunnustuskirjat.

Yhdistyksen tarkoituksena on vahvistaa luterilaisuuden tuntemusta ja siihen tunnustautumista. Toimintamuotoina on mm. julkaisu- ja opetustoiminta.

Yhdistyksen vuosikokous

Luther ”Niin päätämme siis, että ihminen vanhurskautetaan uskon kautta ilman lain tekoja.” Room. 3:28

”Sillä me emme voi mitään totuutta vastaan, vaan totuuden puolesta” 2.Kor.13:8

1. Kun Herramme ja Mestarimme Jeesus Kristus sanoo: tehkää parannus, hän tahtoo, että uskovaisen koko elämä on oleva parannusta.

62. Kirkon todellinen aarre on Jumalan kunnian ja armon kaikkein pyhin evankeliumi.

Arkistot