”Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en minä pelkäisi mitään pahaa, sillä sinä olet minun kanssani; sinun vitsasi ja sauvasi minua lohduttavat.” (Ps. 23:4)

"Rakas Herra Jeesus, minä tiedän, että KUN OLEN PARHAITEN ELÄNYT, niin olen elänyt kuin se, joka on kadotuksen ansainnut. Kuitenkin lohdutan itseäni sillä, että sinä olet kuollut minun edestäni ja olet vihmonut minut haavojesi verellä. Sillä olen kastettu sinuun ja olen kuullut sanaasi, jonka kautta olet kutsunut minut ja luvannut minulle armon ja autuuden. JA SINÄ KÄSKET MINUA USKOMAAN SEN. Siihen luottaen tahdon täältä eritä enkä epävarmassa ja tuskallisessa epäilyksessä ja näissä ajatuksissa: oi, ken tietää, millaisen tuomion Jumala taivaassa minulle antaa? Bernhard Clairvauxlainen (1090–1153), ARMOA ARMOSTA, s. 126, Sley, 1966."

Risti

Concordia ry on perustettu vuonna 1995.

Yhdistyksen toiminnan perustana on Pyhä Raamattu ja Luterilaiset Tunnustuskirjat.

Yhdistyksen tarkoituksena on vahvistaa luterilaisuuden tuntemusta ja siihen tunnustautumista. Toimintamuotoina on mm. julkaisu- ja opetustoiminta.

Yhdistyksen vuosikokous

Luther ”Niin päätämme siis, että ihminen vanhurskautetaan uskon kautta ilman lain tekoja.” Room. 3:28

”Sillä me emme voi mitään totuutta vastaan, vaan totuuden puolesta” 2.Kor.13:8

1. Kun Herramme ja Mestarimme Jeesus Kristus sanoo: tehkää parannus, hän tahtoo, että uskovaisen koko elämä on oleva parannusta.

62. Kirkon todellinen aarre on Jumalan kunnian ja armon kaikkein pyhin evankeliumi.

Arkistot