Warning: Missing argument 1 for qtsndtps_create_tip_quote_block(), called in /home/concordi/public_html/second/wp-content/plugins/quotes-and-tips/quotes-and-tips.php on line 202 and defined in /home/concordi/public_html/second/wp-content/plugins/quotes-and-tips/quotes-and-tips.php on line 209

”Turvatkaa häneen joka aika, te kansa; vuodattakaa hänen eteensä sydämenne. Jumala on meidän turvamme. Sela.” (Ps. 62:9)

"Jos teiltä jotakin puuttuu, silloin tämä on hyvä neuvo: vuodattakaa sydämenne hänen eteensä, valittakaa vapaasti huolianne, älkää salatko mitään häneltä: olkoonpa asia mikä hyvänsä, heittäkää se kokonaan hänen haltuunsa, samoin kuin kokonaan avaatte sydämenne hyvälle ystävälle. Hän mielellään kuuntelee teitä ja mielellään tahtoo auttaa ja neuvoa. Älkää karttako häntä älkääkä ajatelko asianne olevan liian suuren tai liian mittavan. Luottamuksella vain kaikki esiin, olkoonpa se sitten vaikka säkillisiä pahoja tekoja. Hän on suurempi ja voi myös tehdä enemmän kuin meidän rikkomuksemme ovat. Älkää vain lyhennelkö niitä hänen edessään. Hän ei ole ihminen, jonka liian paljolla kerjäämisellä ja rukoilemisella voisi väsyttää; mitä enemmän rukoilet, sitä mieluummin hän kuuntelee sinua. Tunnusta vain kaikki suoraan, älä vain sirottele ja tiputa, sillä ei hänkään ole sirotteleva eikä tiputtava, vaan on valava armovirran ylitsesi. Martti Luther (1483–1546), ARMOA ARMOSTA, s. 185, Sley, 1966."

Rahankeräyslupa

loka 24, 2016 Kommentit pois päältä artikkelissa Rahankeräyslupa Kategoria: Rahankeräyslupa

Concordia ry (480837-7)

Poliisihallitus Arpajaishallinto

RA/2016/608

Lupa on voimassa 13.10.2016 -31.12.2017 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Kerätyt varat käytetään
– luterilais-tunnustukselliseen julistustyöhön
– luterilais-tunnustuksellisen kirjallisuuden käännös-, toimitus-, julkaisu- ja levitystyöhön
– Concordia-lehden toimitustyöhön
– luentojen ja teemapäivien järjestämiseen eri puolilla Suomea
– luterilais-tunnustuksellisen materiaalin tuottamiseen, siirtämiseen ja julkaisuun yhdistyksen internet-sivustolla (www.concordia.fi)
Varoilla voidaan kattaa henkilöstökuluja, tilavuokria, materiaalikuluja sekä internet-,
puhelin- ja postituskuluja siltä osin, kuin kulut palvelevat varojen varsinaista
yleishyödyllistä käyttötarkoitusta.

30.06.2018

Concordia ry

concordiarykeraysylupa20161013-20171231

Kommentointi suljettu.

Kategoriat

Arkistot