”Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en minä pelkäisi mitään pahaa, sillä sinä olet minun kanssani; sinun vitsasi ja sauvasi minua lohduttavat.” (Ps. 23:4)

"Rakas Herra Jeesus, minä tiedän, että KUN OLEN PARHAITEN ELÄNYT, niin olen elänyt kuin se, joka on kadotuksen ansainnut. Kuitenkin lohdutan itseäni sillä, että sinä olet kuollut minun edestäni ja olet vihmonut minut haavojesi verellä. Sillä olen kastettu sinuun ja olen kuullut sanaasi, jonka kautta olet kutsunut minut ja luvannut minulle armon ja autuuden. JA SINÄ KÄSKET MINUA USKOMAAN SEN. Siihen luottaen tahdon täältä eritä enkä epävarmassa ja tuskallisessa epäilyksessä ja näissä ajatuksissa: oi, ken tietää, millaisen tuomion Jumala taivaassa minulle antaa? Bernhard Clairvauxlainen (1090–1153), ARMOA ARMOSTA, s. 126, Sley, 1966."

Rahankeräyslupa

loka 24, 2016 Kommentit pois päältä artikkelissa Rahankeräyslupa Kategoria: Rahankeräyslupa

Concordia ry (480837-7)

Poliisihallitus Arpajaishallinto

RA/2016/608

Lupa on voimassa 13.10.2016 -31.12.2017 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Kerätyt varat käytetään
– luterilais-tunnustukselliseen julistustyöhön
– luterilais-tunnustuksellisen kirjallisuuden käännös-, toimitus-, julkaisu- ja levitystyöhön
– Concordia-lehden toimitustyöhön
– luentojen ja teemapäivien järjestämiseen eri puolilla Suomea
– luterilais-tunnustuksellisen materiaalin tuottamiseen, siirtämiseen ja julkaisuun yhdistyksen internet-sivustolla (www.concordia.fi)
Varoilla voidaan kattaa henkilöstökuluja, tilavuokria, materiaalikuluja sekä internet-,
puhelin- ja postituskuluja siltä osin, kuin kulut palvelevat varojen varsinaista
yleishyödyllistä käyttötarkoitusta.

30.06.2018

Concordia ry

concordiarykeraysylupa20161013-20171231

Kommentointi suljettu.

Kategoriat

Arkistot